Komagene

Acıktıysanız Buraya Tıklayın

Komagene Hakkında

SUPER GRUP

2004 yılında bilişim sektöründeki şirketimiz SUPERCOM ‘un kurulması ile başlayan SUPER GRUP, ortak sinerjinin ve büyük hedeflerin buluşma adresi olmuştur.
SUPERGRUP 7 şirketi, 300'ü aşkın çalışanı ve yüzlerce iş ortağı ile; Gıda, Bilişim, İletişim, Maden, İnşaat, Dış Ticaret, Otomotiv, Pazarlama alanlarında faaliyet göstermektedir.
Bu zamana kadar 10 000’ e yakın kurumsal müşterisine hizmet vermiştir. Ülkemiz için istihdam alanları açmakta ve Milli Ekonomiye katma değer sağlamaktadır. Çözüm ortağı olduğu müşterilerine verimlilik ve karlılık sağlayarak sinerji oluşturmaktır.
SUPER GRUP’ un Misyonu; ilkeli ve dürüst ticaret ile başarıyı yakalamak, daha çok kişiye kaliteli iş imkânı sağlamak, yaptığımız işin en iyisini yapmaktır.
SUPER GRUP’ un hedefi; ülkemizin ve dünya pazarının en büyük iş gruplarından birisi olmaktır.

 

YÖRPAŞ YÖRESEL YİYECEKLER A.Ş.

Yöresel Yiyecekler alanında faaliyet göstermek üzere 2009 yılında kurulmuştur.
Kısa süre sonra KOMAGENE markasını ve Franchise haklarını devralarak haklı bir üne ve başarıya ulaşmıştır. Gıda sektöründe; üretim, pazarlama, satış, lojistik, zincir ve franchise alanlarında komple ürün ve hizmet üretmektedir.
Kısa bir sürede üretim kapasitesini artırmış, ürün ve marka yelpazesinde hızla çeşitliliğe geçerek önemli bir başarı elde etmiştir.
KOMAGENE markası ile başlayan süreç, MAYDEM, MISIRGENE, BÜFEGENE ve diğer markaları ile devam etmiştir.
Yeni markalar, yeni konseptler ve bu lezzetlerin Uluslararası pazarlarda da yer bulması için çalışmaları devam etmektedir.

 

VİZYONUMUZ

Komageneyi bir dünya markası yapmak, tüm dünyaya Komagene ürünlerini tattırarak sevdirmektir.


MİSYONUMUZ

Ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılarken, hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamak ve geliştirmektir. Hedefimiz, ürün ve sistem kalitesi içerisinde mükemmele ulaşmak için tedarikçilerimiz ve tüm çalışanlarımızla beraber en üst performansı sergileyerek vizyonumuza ulaşma yolunda çalışmaktır.

 

KOMMAGENE UYGARLIĞI

KOMMAGENE Krallığı bugün ki Adıyaman bölgesinde, Persler ve Romalılar arasında, dönemim 2 süper gücü ile barış içinde yaşamış bir devlettir. Uygarlık tarihinde 300 yıl boyunca savaşmadan varlığını sürdüren başka bir devlet yoktur. KOMMAGENE barışın, diplomasinin ve uygarlığın sembolüdür. Yaklaşık 2 bin yıl öncesine kadar bu bölgede hüküm sürmüştür. Bugün o medeniyetten kalan eserler dünyanın 8. Harikası kabul edilmektedir.
Yine aynı bölgede, bugün Peygamberler diyarı olarak da adlandırılan Urfa yöresinde Hz İbrahim’in ateşe atıldığı rivayet edilmektedir. Bu olay Kommagene Uygarlığından yaklaşık 2 bin yıl önce, yani günümüzden 4 bin yıl önce gerçekleştiği varsayılmaktadır.
Geleneksel Anadolu mutfağının vazgeçilmezlerinden olan çiğ köftenin tarihi de bu bölgeye dayanmaktadır.
Çiğ köfte'nin doğuşu ile ilgili olarak, günümüze kadar farklı hikayeler ulaşmıştır.
Bunların hepsi Hazreti İbrahim Peygamber zamanında yaşanmıştır.
Dönemin Nemrut’ u Hazreti İbrahim’in büyük bir ateşte yakılmasını emreder. Bu amaçla Komagene’ deki bütün odunları toplatmış, halkın da ateş yakması yasaklamış.
Hikayeye göre bir avcı avladığı ceylanı eve getirir. Hanımına yemek hazırlamasını söyler.
Kadın odun bulup ateş yakamaz. Çünkü bütün odunlar Nemrut tarafından toplatılmıştır.
Ceylan’ın but tarafından etini ayırır. Onu bir taşla iyice ezer. Yani kıyma kıvamına getirir.
Sonra eti bulgur, biber ve tuzla karıştırarak yoğurur.
Böylece tadına doyum olmayan o leziz çiğ köfte meydana gelir.
Geleneksel lezzetleri, kendi kültürümüzle ve tarih mirasımızı da yaşatma adına, ürettiğimiz ürünlere Komagene adını verdik.

 

KOMAGENE ETSİZ ÇİĞ KÖFTE

Çiğ köfte, hazırlanışı ve sunuluşuyla yemekten öte, bir şölendir. Orijinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etle yapılan köfteler, doğru şartlar yerine getirilmediğinde zararlı bakteriler üretmekte ve insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Nakliyesi, servisi, saklama koşulları oldukça zordur. Çiğ etin merkezde üretilip dükkânlarda satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte bu ihtiyaçtan doğmuştur. Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin (ve dünyanın) lider etsiz çiğ köfte zinciri oldu.
Komagene ilk üretimine 2004 yılında İstanbul’da başladı. Bugün yüzden fazla noktaya ulaştı. Vizyonu ve hedefi, bu lezzeti tüm dünyaya tattırmaktır. Komagene çalışma ilkeleri, “insan”, “ürün” ve “hizmet” üzerine kuruludur. Merkezde ve bayi kanallarında ekip ruhuyla çalışma, isini öğrenme, gereğini yapma ve birbirine destek olma temel değerleridir.
Ürünlerin kalitesi ve lezzeti, satın almadan depoya, üretimden dükkana, tezgahtan müşteriye ulasan bir zincir şeklinde sağlanır, izlenir ve raporlanır. Müşteriye sunulan hizmet, ürünü paketleyip vermekten ibaret değildir. Müşteriyi karşılama, beklentilerini anlama, ürünleri tattırma, isteklerini karşılama, uğurlama ve paket servis gibi unsurlar Komagene farkını oluşturur. Komagene’nin orta vadedeki hedefi, çiğ köftedeki liderliğini paralel ürünlerle genişletmek, üretimini bölgelerde yapmak ve yurt dışına açılmaktır.



BELGELER






Üretim

 


Etsiz Çiğ Köfte

 


Etsiz Çiğ Köfte Sosu

         
   


İçli Köfte

 


Çorbalar

 


Mezeler

         
   


Sütlü Tatlılar

 


Şerbetli Tatlılar

 


Meyve Şurupları

         
     


ISO 22000 - 2005

 


ISO 9001 - 2008



         
     


Halal Certificate

 


Helal Gıda Sertifikası